Spectra Precision FOCUS 6

Spectra Precision® FOCUS® 6

Spectra Precision® FOCUS® 6 totalna stanica vrlo kvalitetnu optiku, ergonomski dizajn i vrhunske komponente, koja će zadovoljiti sve potrebe poslova koje postavljaju pred nju. FOKUS 6 ima odličnu brzinu mjerenja i na Prizmu (0,8 sek) i bez prizme(1,0 sek), zbog čega dnevno možete prikupiti veliku količinu podataka.

FOCUS 6 totalna stanica sa dvostrukim ekranom 2 ” i/ili jednostrukog ekrana 5″ je idealna za geodetske i građevinske radove.

FOCUS 6 se isporučuje sa dvije “Hot-swap” baterije (baterije se mogu mjenjati, a da se uređaj ne isključuje). Sa ovim baterijama FOCUS 6 – 5″ može snimati u intervalu 30 sekundi 25 sati, a FOCUS 6 – 2″ do 57 sati. Uređaj je napravljen od čvrstog, vodooptornog materijala koji može raditi po svim vremenskim uslovima. FOCUS 6 takođe ima i Winterized varijanta koja može raditi i po ekstremno niskim temperaturama.

Spectra Precision FOCUS 6 totalna stanica ima intuitivan softver koji je jednostavan za korištenje. Ova stanica osim prikupljanja podataka direktno sa stanicom posjeduje mogućnost spajanja na kolektore podataka kao što su Spectra Precision Ranger, Nomad, ili Recon na kojim se je instalira SP Survey Pro softver koji proširuje mogućnosti rada na terenu.

Svi FOCUS 6 modeli podržavaju Bluetooth komunikaciju s vanjskim kolektorom podataka. U standardnom paketu svi modeli uz sve modele se isporučuje optički visak koji se može nadograditi laserskim viskom.

Kvalitetan dizajn, male dimenzije FOKUSU 6 daju simpatičan izgled i laku prenosivost za sve uslove rad.

Pogledajte VIDEO!

Vanjski link: Spectra Precision FOCUS 6 totalna stanica

Za više informacija molimo kontaktirajte nas na ab.ssuagnull@selas ab.ssuagnull@troppus